Lediga jobb och karriär

 

Investera i dig själv – investera i din karriär

Livet är för kort för ett arbete som inte ger tillfredsställelse. Ge dig en själv en språngbräda vid omställning eller uppsägning. Varför inte utvärdera din karriär, dig själv och dina drömmar? Du får en viktig nulägesanalys med konstruktiva inspel på hur din framtida karriär kan utformas. 

Tid: 1,5 timme

Boka tid här

”Jag kände att arbetet som IT-konsult inte riktigt var min grej och jag ville göra något som passade min personlighet bättre. Efter att ha träffat Karin, gått igenom olika intressanta ‘tester’ och diskuterat genom allt från mina funderingar, drömmar och personlighetsdrag fick jag en klarare bild över vad som verkligen är mina starka sidor och vilken typ av jobb som sannolikt skulle passa mig.”

Eva, projektledare, IT-företag

Fyra frågor och två träffar ger dig en bättre karriär

Här har du möjlighet att fördjupa dig i din karriär och din arbetssituation. Målet är att skapa långsiktiga mål som är inspirerande och realistiska.
Tid: 3 timmar

Boka tid här

Var är du?

Nulägesanalys

En timmes inledande möte med en karriärkonsult för att börja mejsla fram dina långa och kortsiktiga mål. Hur ser du på ditt arbete idag? Hur skulle du vilja utvecklas?

Vem är du? Vad kan du?

Personlighet och kompetens

Du gör en DiSC-analys via nätet för att se vilken personlighetsprofil du är på arbetet. Testet gås sedan igenom under ett personligt möte tillsammans med en karriärkonsult. Här tittar vi även på din kompetens och erfarenheter.

Vad vill du?

Mål, visioner och handlingsplan

Personligt möte för att ytterligare nysta upp och konkretisera mål och visioner. Här arbetar du med att koppla ihop det du kan och det du vill i en handlingsplan. Samtidigt får du marknadsföringsråd och konstruktiva tips på hur du realiserar dina karriärsmål.

Gå på djupet i din karriär

Vill du veta mer?

Stegen kan enkelt utvecklas till en skräddarsydd karriärsutveckling. Med hjälp av olika analysverktyg och ett brett nätverk av specialister har du alla möjligheter att starta en spännande och utvecklande process.