Detta är People Development

People Development utvecklar välmående och hälsosamma organisationer som är attraktiva arbetsgivare och lockar de bästa medarbetarna. People Development är en rekryteringsexpert inom besöksnäringen och en partner som kan utveckla medarbetare på alla nivåer. Du får tillgång till ett välrenommerat nätverk och företagskonsulter som brinner för frågor kring psykisk arbetsmiljö och hälsa.

rekryteringskonsult
Karin Gustafsson
vd, rekryterings- och organisationskonsult

Karin Gustafsson är grundare av People Development och har många års erfarenhet av ledande befattningar inom besöksnäringen. Karin har tidigare arbetat inom Rezidor Hotel Group som operativ ledare och People Development manager. Hon har även arbetat som rekryteringskonsult på Hotell & Reseverket. Karin är certifierad utbildare samt utbildad stressterapeut med KBT-inriktning och har en DIHM Master i Ledarskap och kommunikation. Hon är godkänd att använda kompletterande analysverktyg i bl a rekryterings-, utbildnings- och coachingsyfte. Karin är ordförande i Akademi Båstads ledningsgrupp.

Marie Louise Alderlid
Marie Louise Alderlid
rekryteringskonsult

Marie Louise Alderlid är rekryterare och kommer senast från Bohmans Nätverk där hon främst arbetat med rekrytering och Executive Search inom sälj- och marknadsföring. I bagaget finns många års erfarenhet som chef och ledare inom besöksnäringen samt som vd inom mötes- och turistbranschen. Marie Louise är diplomerad Coach, Professional NPL Master och certifierad karriärutvecklare enligt ICF.

Annelie Öster
Annelie Öster
rekryteringskonsult

Med mer än 30 års arbete från besöksnäringen har Annelie en gedigen erfarenhet och ett brett kontaktnät som rekryteringskonsult. Hon har en bakgrund i restaurangbranschen som servitör, entreprenör och f.d. stjärnkrögare. Hon har även varit mentor i Visitas mentorskapsprogram KULNET. Idag är hon adjunkt på RHS, Örebro Universitet, campus Grythyttan. 


Skicka ett meddelande

Fyll gärna i formuläret nedan eller skicka ett mejl till info@peopledevelopment.se.


Ring

Du kan också ringa oss på telefonnummer 040-30 06 05. Lämna gärna ett meddelande om du inte får svar, så återkommer vi inom kort.


Besök oss

Vi sitter på Östra Kanalgatan 6 i Malmö, mitt mellan Lugnet och pulsen. Hör av dig för att boka ett möte hos oss, eller så kommer vi gärna till dig.

Våra samarbetspartners

Fyll gärna i formuläret för att skicka ett meddelande

Ditt namn (obligatoriskt)

Din e-post (obligatoriskt)

Ämne

Meddelande