Detta är People Development

People Development utvecklar organisationer, ledare och medarbetare, och vi arbetar även med analys, rekrytering och Executive Search. Vårt fokus ligger på att hjälpa våra kunder att skapa framgångsrika och välmående organisationer som både attraherar och bibehåller de bästa medarbetarna. Vårt sätt att arbeta grundar sig i en förståelse för de nya framväxande kraven på både organisationer och individer, samt att skapa  och förvalta tillit och förtroende genom ett nära samarbete med våra uppdragsgivare. Vi har framgångsrikt arbetat i över 10 år med olika uppdrag inom såväl offentlig sektor som näringslivet.

rekryteringskonsult
Karin Gustafsson
VD, rekryterings- och organisationskonsult

Karin Gustafsson är grundare av People Development och har många års erfarenhet av ledande befattningar inom besöksnäringen. Karin har tidigare arbetat inom Rezidor Hotel Group som operativ ledare och People Development manager. Hon har även arbetat som rekryteringskonsult på Hotell & Reseverket. Karin är certifierad utbildare samt utbildad stressterapeut med KBT-inriktning och har en DIHM Master i Ledarskap och kommunikation. Hon är godkänd att använda kompletterande analysverktyg i bl a rekryterings-, utbildnings- och coachingsyfte. Karin är ordförande i Akademi Båstads ledningsgrupp.

Kristina Windseth
Ledarskaps- och organisationskonsult

Kristina Windseth är ledarskaps- och organisationskonsult och kommer senast från LifeCapture i Lund, där hon bland annat lanserade och drev ledarskapsprogrammet Conscious Leader. Hon har tidigare arbetat inom Rezidor Hotel Group i över 20 år med Corporate Communication, intern- och kriskommunikation. Kristina är certifierad användare av 360-verktyget The Leadership Circle Profile samt certifierad handledare för Arbinger Institute.


Skicka ett meddelande

Fyll gärna i formuläret nedan eller skicka ett mejl till info@peopledevelopment.se.


Ring

Du når oss på 0709-698 600. Lämna gärna ett meddelande om du inte får svar, så återkommer vi inom kort.


Träffa oss

Vår bas är i Malmö och vi arbetar över hela landet, så vill du träffa oss brukar vi kunna lösa det även om du inte befinner dig i Skåne.

Våra samarbetspartners

Fyll gärna i formuläret för att skicka ett meddelande

Ditt namn (obligatoriskt)

Din e-post (obligatoriskt)

Ämne

Meddelande