Ledarskap

Allt börjar i ledarskapet

Skräddarsydd utbildning ger resultat
Det är dyrt att ignorera stress och sjukskrivningar. Värderingar och arbetsmiljö blir allt viktigare för lönsamhet, effektivitet och trivsel. Se till att det finns en stabil grund för en hälsosam organisation genom att utbilda och utveckla chefer. People Development skräddarsyr en utbildningslösning för ditt företag.

”Företagets viktigaste kapital sitter mellan öronen på medarbetarna. Det kapitalet måste vårdas för att inte förstöras. En stressad hjärna kan inte samarbeta, vara kreativ och hitta nya lösningar. Dessutom har alla hjärnor fötter som kan traska iväg till konkurrenterna.”

Lennart Levi, Stressforskare

Dags att vakna?

Ta tag i ledningsgruppen med en provokativ föreläsning

Vågar du ställa rätt frågor om sjuknärvaro? Är det dags att lyfta arbetsbelastning och sjukskrivningar till ett lönsamhetsperspektiv? Omvärlden förändras och företag som ignorerar stress, sjukskrivningar och psykiska ohälsa tappar snabbt sina resurser och blir en oattraktiv arbetsgivare. Med People Development får ditt företag kunskap, utbildning, utveckling och coachning i frågor som blir allt viktigare. 

Individuell ledarskapshandledning utvecklar

Är utmaningar och inspiration en bristvara hos de som behöver det mest? Ladda med individuella utvecklingssamtal för att hitta nya infallsvinklar och ny kraft. Det är en investering som utvecklar företag och medarbetare – och hjälper dig att behålla de resurser ditt företag behöver. Everything Work of Leaders har utifrån 300 ämnesexperter och 150 organisationer byggt en handlingskraftig process för att reflektera kring de uppgifter som ingår i ett ledarskap. 

Vässa teamet och få en bättre arbetsplats

Vilka styrkor har din grupp? Vilka utvecklingsmöjligheter finns? Hur kan ni arbeta ännu bättre tillsammans? Använd verktyg som DiSC-analysen för att utveckla samarbete, förståelse och respekt. Det skapar kreativitet, arbetsglädje och effektivitet. People Development är certifierade i senaste uppdateringen av Everything DiSC – en unik arbetsplatsprofil som guidar, stöttar och utvecklar företag. Läs mer här!

Vill du veta mer?